Natten til fredag d. 8/2 lukker skyblock serveren mens vi opdatere og resetter. Den vil åbne igen samme dag klokken 16:30

Hvad betyder et reset>?
- Du mister alt i din inventory/enderchest
- Alles øer bliver slettet
- Alles /bal bliver resat
- Alles /market bliver resat
- Alles permissions (Hvis man har vundet partikler etc) bliver resat

Det beholder du efter reset:
- Købte ranks/kits
- Købte commands, fx fly/god
- Alle købte emeralder inden for de sidste 2 måneder, vil også blive givet tilbage. (Skriv en mail til support-mailen, hvis du har købt emeralder i denne tidsperiode)

Hvorfor resetter vi?

Minecraft 1.13
Som det er lige nu, er Skyblock kun 1.10. Med et reset får vi muligheden for at opdatere serveren til den nyeste version, 1.13, hvilket vil give spillerne mulighed for at gøre brug af alle de nye blocks, som er blevet tilføjet efter 1.10. Det betyder at det fremover vil være muligt at få blocks som fx shulker boxes eller observers, hvis man er til den slags!

En frisk start!
Det lyder aldrig sjovt, at skulle starte forfra. Men husk at det er lige for alle og det er derfor også din chance for at kunne dominere og blive kongen af dansk Skyblock.

Nye features
Det plugin vi bruger til Skyblock, bliver desværre ikke opdateret mere. Vi er derfor nødt til at skifte over til et nyt plugin, som stadig aktivt bliver opdateret. Det betyder også, at der med tiden vil blive tilføjet flere og flere nye features, som fx. Quests som vi kender det fra Friheden, eller en masse nye sjove Cosmetic items!

Ses vi på Fredag? Det tror jeg nok vi gør!